Over VIC-King

De kleine ICT-dienstverlener bij uitstek.

Computers zijn inmiddels een onmisbaar onderdeel van elke onderneming. Ook prive kunnen we niet meer zonder. Helaas is deze magische tovermachine niet altijd even goed te doorgronden en doet het apparaat dikwijls wat anders en dat is toch gek voor een apparaat wat met alleen 0’en en 1’en werkt.

Met een jarenlange fascinatie en interesse voor alle elektronica is VIC-King ontstaan uit de gedachte dit doolhof ook voor kleine en middelgrote ondernemingen een prettige ervaring te maken. Heeft u geen geld voor een full-time systeembeheerder of heeft u ad-hoc hulp nodig met ICT en telecom problemen, dan is VIC-King misschien de ideale partner. Wij begrijpen dat ICT niet te veel geld moet kosten. Verdient u uw geld niet met de computer, dan is ICT al snel een grote kostenpost. En dat is nergens voor nodig. Bij VIC-King nemen we de tijd om te kijken welke hardware nog even mee kan en hoeveel er bespaard kan worden door jong-gebruikte hardware te kopen. Rijdt u een nieuwe auto of is het een occasion? Met computer en netwerkapparatuur maken we in overleg dezelfde afweging.

Met vele connecties en ervaring kan VIC-King vaak zeer scherpe aanbiedingen doen voor hardware, software en service overeenkomsten.