Diensten

  Ondersteuning op alle Apple devices. Krijgt u iets niet voor elkaar op MacBook of iPad? Wij helpen u graag.

  Besparen op telefoniekosten door overstappen op VOIP kan zonder ingrijpende veranderingen aan uw infrastructuur. VIC-King implementeerd telefooncentrales die naadloos intergreren met uw bestaande apparatuur.

  Problemen met uw POS apparatuur en software kunnen fataal zijn voor uw inkomsten. Bij VIC-King leveren we goede apparaten voor een zeer scherpe prijs. Ook houden we de functionaliteit van alle PC’s in uw organisatie in de gate. Is een computer niet geschikt meer voor veeleisende kantoortoepassingen, dan kan deze nog prima geschikt zijn als kassa computer.

  Upgraden van infrastructuur, zowel switches als kabel. Glasvezel en wifi. Na een grondige upgrade door VIC-King kunt u er jaren tegenaan zonder dat het te veel kost. Samen maken we een plan om te kijken wat voor uw onderneming belangrijk is. Afhankelijk van uw wensen en budget zal nieuwe of licht gebruikte apparatuur gebruikt worden. Zo houden we de prijs scherp.

  Zijn uw websites nog wel up-to-date? Hackers zijn dol op de gegevens van uw klanten. Wij geven u advies over de gevoeligheid van uw websites.

  Inzicht in uw uitgaven op gebied van IT en telefonie biedt een goede basis voor het besparen op deze gebieden. Grote kans dat u te veel betaald voor uw telefonie en webhosting.